Cu inovația la inima filosofiei noastre, Green Industries salută cu entuziasm proiectul de lege recent care propune reducerea TVA la 9% pentru livrarea pompelor de căldură. Această schimbare de politică ar putea revoluționa sectorul energetic, facilitând accesul la soluții mai sustenabile și eficiente energetic pentru consumatori.

Vezi aici proiectul de lege care a anunțat reducerea TVA-ului la livrarea pompelor de căldură.

Pentru cei care nu sunt familiari, pompele de căldură sunt dispozitive extrem de eficiente care transferă căldura dintr-un loc la altul, în loc să genereze căldura direct. Acest lucru le face o alegere preferată pentru încălzirea și răcirea locuințelor, precum și pentru încălzirea apei.

Avantajele pompelor de căldură

Există numeroase avantaje în a utiliza pompe de căldură în locul sistemelor de încălzire tradiționale. Iată câteva dintre cele mai notabile:

  1. Eficiență energetică ridicată: Pompele de căldură sunt mult mai eficiente decât majoritatea surselor de încălzire, deoarece folosesc energia existentă din mediul înconjurător în loc să ardă combustibili fosili.
  2. Economii semnificative: Cu un TVA redus, plus economiile realizate din facturi mai mici la energie, investiția într-o pompă de căldură se poate amortiza rapid.
  3. Impact minim asupra mediului: Pompele de căldură au un impact mai mic asupra mediului în comparație cu alte surse de încălzire, deoarece nu generează emisii de gaze cu efect de seră.

Pentru cei care sunt interesați de beneficiile pompelor de căldură, Green Industries oferă o gamă variată de produse de înaltă calitate.

Modele de Pompa de Caldura
Pompa de caldura monobloc MAXA i-32V5/KA, 230V, kit anti-ingheț inclus
Pompa de caldura monobloc MAXA i-32V5/KA, 400V, kit anti-ingheț inclus
Pompa de caldura aer-apa Hitachi Yutaki Combi, boiler 220 L, 230V

Reducerea TVA la livrarea de pompe de căldură nu reprezintă doar un beneficiu financiar pentru consumatori, ci și un pas important în direcția unui viitor mai verde. La Green Industries, ne dedicăm să aducem acest viitor mai aproape, prin produsele și serviciile noastre de calitate superioară.

Indiferent de nevoile dvs. specifice, Green Industries are soluția potrivită. Explorați gama lor de pompe de căldură pentru a găsi modelul potrivit pentru dvs. și să vă începeți drumul către un viitor mai verde și mai eficient din punct de vedere energetic.

Pompe de caldura