Pentru utilizarea acestui portal este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate.

Vizitarea în continuare a site-urilor din acest portal presupune că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale portalului.

Conținutul tuturor paginilor portalului www.greenindustries.ro sunt proprietatea S.C. Axa Industries SRL.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

SC Axa Industries SRL, C.F. RO34115730, R.C. J27/97/2015, str. Primăverii nr. 16, Viișoara, jud. Neamț este proprietara acestui site și deține toate drepturile de administrare ale acestuia.Vă rugăm să citiți cu atenție „termenii și condițiile” de utilizare a acestui site ce se vor înțelege ca un contract de vânzare – cumpărare între SC Axa Industries SRL – prin magazinul online www.greenindustries.ro  și orice persoană (fizică sau juridică) ce va face o comandă online prin intermediul acestui site.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC Axa Industries SRL nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipar sau acuratețea informațiilor apărute pe această pagină web și își rezervă dreptul de a face modificări în conținutul site-ului fără o notificare prealabilă. În cazul în care o comandă nu poate fi livrată din aceste cauze, proprietarul site-ului poate anula comanda în urma notificării clientului, în cel mai scurt timp posibil.
Pentru orice nelămurire privitoare la informațiile din acest site, vă rugăm să ne contactați.
Toate prețurile din acest site sunt exprimate în lei (RON) inclusiv TVA, dacă nu se specifică altfel.
Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.
Prin plasarea unei comenzi pe acest site vă exprimați acordul pentru crearea unui cont de utilizator.
Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:
– OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor.
– OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
– Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
– Legea 365/2002 privind comerțul electronic.
SC Axa Industries SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.greenindustries.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.
Întregul conținut al site-ului www.greenindustries.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC Axa Industries SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC Axa Industries SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Modalități de plată:

» Plata cash la livrare doar pe teritoriul orașului Piatra-Neamt.

» Transfer bancar – După confirmarea telefonică a comenzii vă vom furniza informațiile necesare pentru efectuarea transferului bancar. Produsul va fi expediat imediat ce banii vor fi virați.

» Plata ramburs la livrare pe teritoriul Romaniei, funcție de firma de curierat.
» Prin plată online, prin intermediul  EuPlatesc

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului„3-D Secure”elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Returul produselor.

În conformitate cu OUG 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul, doar cu plata taxelor poștale de returnare, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

După primirea produselor, axa-shop.ro va restitui contravaloarea produselor conforme, minus cheltuielile de transport, în maxim 10 zile de la recepționarea returului.

Contravaloare se va restitui doar prin ordin de plată în contul consumatorului.

Nu se acceptă retur:

» Produsele care nu sunt în ambalajul original.
» Produsele care au etichetele deteriorare.
» Produsele care nu conțin toate elementele originale, sau deteriorate.

» Produsele care conțin urme vizibile de utilizare.

Produsele returnate prin curier NU SE VOR TRIMITE RAMBURS.

Pentru mai multe detalii vă rugăm folosiți formularul de contact:

Returul produselor se va face exclusiv la adresa, Piatra-Neamț, str. Petru Movilă nr 16, S.C. Axa Industries SRL, tel. 0726.233.522.

Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.

În cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Protecția datelor personale

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către www.axa-shop.ro conform Politicii de Confidențialitate.

Garanția produselor:

» Garanția produselor noastre diferă de la produs la produs şi este în conformitate cu garanţia emisă de către producătorul produselor.
» Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.