Variante de transport pentru primirea coletului

» Livrarea produselor va fi efectuată prin curier rapid.
» Costul transportului se adaogă automat la comanda ta.
» Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore zile lucratoare, din momentul in care coletul pleaca din sediul www.greenindustries.ro (nu de la plasarea comenzii).
Tarife de transport

» Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

Modalități de plată
Ramburs (plata la livrare)
» Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.
» Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.
Transfer bancar
» După confirmarea telefonică a comenzii vă vom furniza informațiile necesare pentru efectuarea transferului bancar. Produsul va fi expediat imediat ce banii vor fi virați.
Online cu card bancar
Prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

» Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile Euplatesc. Asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.
» Selectand ca modalitate de plata „Card sau Transfer Bancar” aveti posibilitatea de a plati atat folosind cardul bancar, cat si transferul bancar online sau direct la banca dumneavoastra prin ordin de plata.
» Pentru a creste si mai mult siguranta datelor dumneavoastra, site-ul www.axa-shop.ro dispune de un certificat SSL care asigura criptarea datelor pe 128 de biti.
» Link catre termeni si conditii„ Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
» Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/ Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
» „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!”

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.
După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți EuPlătesc, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.
Comenzile nu se confirmă telefonic!
» Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul axa-shop.ro.
» Pentru orice modificari ale comenzii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau sa ne trimiti un e-mail!
» Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata.
» Va asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme.
» Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si  se va intocmi un proces verbal de constatare.
» Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.