Aducem lumina soarelui în casa ta prin panourile fotovoltaice de ultimă generație. Cu o echipă de profesioniști dedicați și pasionați, oferim soluții complete în domeniul energiei solare, de la vânzare și consultanță, până la instalarea panourilor fotovoltaice.

Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă energie solară – de la comercializarea panourilor fotovoltaice de calitate superioară, până la sistemele complexe și integrarea lor în proiectul tău. Echipa noastră de profesioniști pasionați și experimentați te va ghida pas cu pas în transformarea casei sau afacerii tale într-un sanctuar al eficienței energetice și sustenabilității.

Misiunea noastră este să îți reducem costurile energetice și să contribuim la un mediu înconjurător mai curat pentru toți. Panourile noastre fotovoltaice sunt eficiente, fiabile și adaptate nevoilor tale, transformând energia solară într-o sursă de energie regenerabilă și economică.

Alege GreenIndustries pentru a investi într-un viitor verde și autonom! Alătură-te mișcării de tranziție energetică și sprijină-te pe expertiza noastră pentru a profita de puterea soarelui în cel mai eficient și sigur mod posibil. Transformă-ți casa într-o centrală energetică eco-friendly și bucură-te de economii și sustenabilitate!

Tipuri de panouri fotovoltaice:

ONGRID

Panourile se conectează la rețeaua publică, produce energie electrică pe perioada zilei, iar surplusul este transferat în rețeaua publică.

OFFGRID

Panourile te ajută să fii independent deoarece energia este stocată în baterii de stocare puternice. Este potrivit pentru zone izolate, unde nu ai acces la rețeaua publică.

HYBRID

Panourile hybrid se combină avantajele sistemelor OnGrid și OffGrid, surplusul de energie fiind transferat către baterii sau în rețeaua națională.

Serviciile noastre includ:

Analizăm nevoile tale specifice și îți oferim soluțiile cele mai potrivite pentru proiectul tău. Vom evalua potențialul solar al locației, consumul energetic și bugetul disponibil, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie.

Comercializăm o gamă largă de panouri și sisteme fotovoltaice de înaltă calitate, adaptate nevoilor tale. Echipa noastră de instalatori autorizați se va asigura că montarea se realizează în siguranță și conform celor mai înalte standarde.

Oferim servicii de monitorizare și întreținere pentru a te asigura că sistemul tău funcționează la capacitate maximă și eficiență. În cazul unor probleme sau întrebări, suntem mereu la dispoziția ta pentru asistență tehnică și consultanță.

Te ajutăm să beneficiezi de cele mai bune oferte de finanțare și să accesezi fonduri guvernamentale sau europene disponibile pentru instalarea sistemelor fotovoltaice.

Energie regenerabilă și curată

Panourile fotovoltaice transformă energia solară în energie electrică, fără emisii de gaze cu efect de seră sau poluare. Astfel, contribuim la protejarea mediului înconjurător și la reducerea amprentei noastre de carbon.

Reducerea facturilor

Investiția în panouri fotovoltaice duce la economii semnificative în facturile la energie, deoarece energia produsă de acestea înlocuiește energia cumpărată de la furnizorul tradițional. Pe termen lung, investiția se amortizează, iar economiile realizate pot fi substanțiale.

Panourile fotovoltaice oferă posibilitatea de a deveni parțial sau chiar total independenți de rețeaua electrică, asigurând autonomie energetică și protejându-te de eventualele fluctuații ale prețurilor energiei.

Spre deosebire de alte surse de energie regenerabilă, panourile fotovoltaice funcționează fără zgomot și au nevoie de întreținere minimă. Fiind lipsite de părți mișcătoare, panourile sunt mai puțin predispuse la defecte și necesită doar curățare ocazională.

Panourile fotovoltaice au o durată de viață îndelungată, de obicei între 25 și 30 de ani, și sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice variate. Producătorii oferă, de asemenea, garanții extinse pentru aceste sisteme, asigurându-te că investiția ta este protejată.

Panourile fotovoltaice pot fi montate pe acoperișuri, fațade ale clădirilor sau pe terenuri neutilizate, transformând spațiile ineficiente în surse de energie regenerabilă.

În multe țări, guvernele oferă subvenții, facilități fiscale și programe de susținere pentru cei care aleg să investească în panouri fotovoltaice. Acestea pot reduce semnificativ costurile inițiale și pot grăbi perioada de amortizare a investiției.