Încălzirea piscinei poate fi o sarcină provocatoare și consumatoare de energie.

Alegerea unei soluții eficiente și prietenoase cu mediul poate face diferența nu doar în bugetul tău, dar și în contribuția ta la protejarea planetei. Aici intervine principiul de funcționare al pompei de căldură pentru piscină, o soluție revoluționară oferită de specialiștii de la Green Industries.

Principiul de funcționare al pompei de căldură pentru piscină este similar cu cel al unui frigider, dar în sens invers. În loc să îndepărteze căldura din interiorul frigiderului, pompa de căldură aduce căldura din mediul înconjurător către apa din piscină. Aceasta funcționează chiar și la temperaturi mai mici, folosind energia acumulată în aer pentru a încălzi apa.

Pe site-ul Green Industries puteți găsi un exemplu excelent de astfel de pompa de căldură: modelul Azuro BP-85HS. Acesta este capabil să încălzească un volum de apă de până la 50 de metri cubi.

Avantajele utilizării unei pompe de căldură pentru piscină includ:

  1. Eficiență energetică superioară: Pompele de căldură consumă cu până la 80% mai puțină energie decât metodele convenționale de încălzire.
  2. Durată de viață mai lungă: Cu îngrijire corespunzătoare, o pompă de căldură poate dura până la 20 de ani.
  3. Confort crescut: Pompele de căldură mențin o temperatură constantă și confortabilă a apei, indiferent de vreme.
  4. Respectarea mediului înconjurător: Pompele de căldură nu emit gaze cu efect de seră, contribuind la protecția mediului.
Avantaj Detaliu
Eficiență energetică Consumă cu până la 80% mai puțină energie
Durată de viață Până la 20 de ani cu îngrijire corespunzătoare
Confort Menține o temperatură constantă a apei
Respect pentru mediu Nu emit gaze cu efect de seră

Prin urmare, alegerea unei pompe de căldură pentru piscină de la Green Industries nu numai că îți va optimiza costurile, dar va aduce și un plus de confort în timpul băilor tale. Mai mult decât atât, alegând o astfel de soluție, vei contribui la protejarea mediului înconjurător.

Ne poți urmări și pe Facebook.

Pompa de caldura pt. piscina Azuro BP-85HS-A, 8,5 kW, volum apa pana la 50 m³